Acorelle sun spray Review + WINACTIE!

时间:2022-03-20 10:18       来源: 未知

Genieten jullie ook zo van de zon? Heerlijk h deze temperaturen! En natuurlijk smeer ik mij goed in met een zonbescherming. Ik leer steeds meer natuurlijke merken kennen en tot voor kort kende ik dit Franse merk Acorelle nog niet.

Van de webshopHeavenly Puremocht ik een zonnebrandproduct van dit merk testen en ik koos voor een sun spray met factor 50. Lees snel verder want aan het einde heb ik ook heel leuk nieuws voor jullie!!

Ik koos voor dit merk omdat ik het handig vind om n soort zonnebrand te hebben voor ons en de kinderen. Anders loop ik alsnog met allerlei producten voor de kinderen en mezelf in mijn tas. Deze sun spray is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. Handig, want Olivia mag deze dus ook al gebruiken!

Dit is de Acorelle sun spray factor 50. Het is dus geschikt voor kinderen en de gevoelige huid. Het is een natuurlijke zonbescherming voor het gezicht en lichaam. De sun spray beschermt tegen zowel UVA als UVB stralen en het bevat een minerale filter.

De eerste drie ingredienten licht ik even toe:

Dit is een minerale zonnefilter. Het is heel belangrijk dat dit ingrediënt niet is opgeknipt in nanodeeltjes. Normaal gesproken zorgt titanium dioxide voor een witte waas. Door dit te knippen (nanotechnologie) krijg je geen witte waas meer. Maar daardoor kan het heel makkelijk de huid in dringen waardoor er celbeschadiging kan optreden. Jetske Ultee heeft dit goed uitgelegd in haar artikel en ik verwijs jehierdan ook graag naar!

Verder zie ik mooie verzorgende oliën en geen parfum en uitdrogende alcohol in deze sun spray. De sun spray bevat ook het ECOCERT keurmerk. Een tijdje geleden heb ik een artikel over ECOCERT geschreven. Klikhierals je dit nog eens wilt nalezen.

Ten eerste vind ik de verpakking echt ideaal. Het zit in een tube met spraydop. Zon spraydop vind ik persoonlijk heel fijn. Daardoor gaan er geen zandkorrels en dergelijke in de opening zitten en raakt deze niet verstopt.

De geur van de Acorelle sun spray is fijn! Een hele zachte geur die je bijna niet ruikt. Ik vind het belangrijk dat in zonbeschermingsproducten geen parfum zit omdat dit echt n van de grootste irritatiefactoren in cosmetica is.

De crme smeert goed uit en is luchtig. Hij geeft een lichte waas maar als je hem goed uitsmeert, verdwijnt dat wel. Ik vind zon witte waas niet eens zo heel erg. Ik vind het veel belangrijker dat wij (ons gezin) allemaal goed beschermd zijn tegen de zon.

Verder hebben wij er geen irritaties van gekregen.

Ben je op zoek naar een natuurlijke zonbescherming dan kan ik je absoluut deze sun spray van Acorelle aanraden. De sunspray bevat 100 ml en is verkrijgbaar bij de webshopHeavenly Pure. De sunspray kost normaal gesproken €24,- maar op dit moment is hij in de sale en kost hij €19,20.

Ik mag in samenwerking met Heavenly Pure een sun spray van Acorelle aan mijn lezers weggeven!

Ik houd het heel simpel! Laat hieronder een reactie (met een geldig e-mailadres) achter en like mijn facebookpagina via onderstaande link:

De actie loopt tot en met volgende week zaterdag 11 juni. Op zondag 12 juni krijgt de winnaar een berichtje van mij. Ik wens iedereen heel veel succes! Winactie is inmiddels gesloten

Wat vind jij van de sun spray van Acorelle en doe jij mee met de WINACTIE?

Dit artikel bevat een product dat door een bedrijf ter beschikking is gesteld.

Eva schrijft wekelijks artikelen om jou te inspireren ook een ECOCHIC lifestyle te volgen!

Ik gebruik alleen maar natuurlijke skincare dus deze sun spray zou daar heel goed bij passen.

Ik heb al een fijne SPF creme van Mad Hippie voor mijn gezicht maar voor de rest van mijn lichaam moet ik nog iets kopen voordat ik naar Barcelona ga over 2 en halve week.

Het lijkt mij een hele fijne spray, fijne review ook liefs

Fijne review Eva. Het lijkt mij een goede en fijne zonnebrandcreme. Ik ben voorzien en denk dat je iemand anders er heel blij mee kunt maken.

Ik voer al jaren discussies met vriendjelief (rood-harig + sproeten = altijd verbrand).. Hij haat zonnebrand, want het stinkt en het plakt. Ik ben dus benieuwd of dit iets voor hem is ;-)

Oeh hier ben ik wel benieuwd naar, dus ik doe mee! Vind zo een witte waas ook niet zo erg, als we maar goed beschermd zijn (ben afgelopen maand al twee keer verbrand ?)

Dat klinkt goed en dan ook nog met zonbescherming. Ik heb op dit moment flink voorraad. Succes iedereen die mee doet.

Hele fijne actie doe graag mee ! Lijkt me een hele fijne zonnebrand als ik het zo lees

Ben heel erg benieuwd naar dit product. Het is moeilijk om tegenwoordig de juiste keuzes te maken en zo fijn dat jij dit allemaal uitprobeerd en met ons deelt. Je noemde Jetske Ultee al in je verhaal. Haar merk gebruik ik al, maar vind het ook prettig om meer keuzes te hebben. Bovendien scheelt deze ook in kosten. Ook niet verkeerd natuurlijk. Dus toegankelijk voor meer mensen. Ik zou het graag willen proberen.

Wat super lief dat je een product weg mag geven! Ik ben zelf helemaal voorzien met zonneproducten dus sla deze winactie even over. Fijne zondag!

Oh deze lijkt me echt heel fijn! Ik draag zelf het hele jaar door zonnebrand omdat ik soms zelfs in het winterzonnetje nog verbrand.. Fijn ook dat je de ingrediënten toegelicht hebt!

Dat klinkt als een fijn product. De witte waas vind ik ook onbelangrijk, de bescherming des te meer. Wij gebruiken ook allemaal dezelfde fles kids spray, wel zo handig. Nu nog beter smeren als ik ook even kort buiten zit, ik zou toch beter moeten weten

Ja dat is fijn he. Gewoon een fles voor iedereen! Liefs!

Dat klinkt als een fijn product. De witte waas maakt mij ook niks uit, liever een goede bescherming. Wij gebruiken ook allemaal de kids zonnespray, wel zo handig :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen.Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op mijn blog! Ik ben Eva en ik schrijf wekelijks artikelen om jou te inspireren ook een ECOCHIC lifestyle te volgen.

Doe je mee om jouw leven en de wereld iets groener te maken?

Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je:CookiebeleidInstagramInstagram has returned invalid data.

De eerste linnen collectie van Yumeko!

娱乐八卦