Deze zonnebrand

时间:2022-04-02 18:54       来源: 未知

Geld verdienen met bloggen, zo doe ik het

10 tips om de goedkoopste vliegtickets te vinden

10 tips om de goedkoopste vliegtickets te vinden

Dit zijn zonnebrand zonder schadelijke stoffen

Dit zijn zonnebrand zonder schadelijke stoffen

In de meeste zonnebrandcrmes zitten veel schadelijke stoffen. Niet alleen voor ons lijf. Ook voor het milieu met name voor het zeeleven.Gelukkig ligtlgen er tegenwoordig steeds meer zonnebrandcrmes in de winkels met zo min mogelijk schadelijke stoffen. Wel zo fijn als je het water weer induikt. En natuurlijk fijn voor je huid. Ontdek op Lone Drifters een lijst van zonnebrand zonder schadelijke stoffen.

De Mad Hippie Zonnebrandcreme voor het gezicht is vrij van troep, zoals chemicaliën en helemaal natuurlijk. In deze zonnebrandcrme voor het gezicht zit zink oxide, het veiligste en natuurlijke, fysische zonnefilter. Daarnaast zitten er natuurlijke oliën in die je huis beschermen tegen UV-straling beschermen. Denk aan rode frambozenzaad olie, avocado olie en wortelzaadolie. De producten vanMad Hippie Skinproductszien er ook nog eens heel leuk uit.

nanodeeltjes, PABA, petroleum, oxybenzone, avobenzone, titanium dioxide of chemische UV-filters.

Airless pompverpakking BPA vrij en 100% recyclebaar

Lovea factor 30 is een fijne biologische zonnebrand die geen chemischemiddelenbevat en bovendien ook vegan is. Lovea BIO is zacht en veilig voor de huid en staat garant voor 100% veilig zonnen. Verder isLoveaniet alleen biologischmaar ook vrij van de verboden ingrediënten. Let wel op dat niet alle zonnebrandcrmes van Lovea UVA-A bescherming bieden.

100% minerale zonnefilters op basis van titaniumdioxide

vrij van parabenen, phenoxyethanol, genetische gemodificeerde organismen, siliconen, PEG, synthetische kleurstoffen en synthetische parfum

Zelf vond ik Lovea factor 50 te dik : de crme laat een enorme witte waas achter.

Biosolis Sun Spray SPF50 beschermt tegen de zon en verzorgt daarnaast de huid. Het biedt een zeer hoge bescherming en is gemakkelijk aan te brengen. De lijn van de zonproducten van Biosolis wordt ontwikkeld met mineralen en planten.

Lush zonnebrandcreme is verkrijgbaar in vaste, vloeibare en poedervorm. De Sunblock met factor 30 bestaat uitcacaoboter en biologische sesamolie. Deze gebruik je vooral na het douchen. De Powdered Sunshine met factor 15 geeft zonbescherming in poedervorm. In de poeder zit kalamijnpoeder, biologische sesamolie en drie synthetische zonnefilters. De zonnebrand lotion factor 10 bestaat uit oliën en boters.

Lush is te koop op hun eigen website. Bekijkdetails en prijzen.

Deze betaalbare biologisch afbreekbare zonnescherm is ook veilig voor mensen met een gevoelige huid. De zonnebrandcreme laat je huid er niet wit uit zien en is waterbestendig. Erg handig voor watersporters zoals de golfsurfers onder ons. De creme is geurloos en gemaakt van 100% zinkoxide op natuurlijke basis en heeft eenDry-Touch-technologie. Dit betekent dat de crme snel droogt. Daarnaast is Neutrogena niet-comedogeen, wat betekent dat het de poriën niet verstopt en is de crme olievrij en bevat antioxidanten die je beschermen tegen huidbeschadigende vrije radicalen.

Kopen:bekijk details en prijzen opExclusively.nl

SuperGoop! zonnebrandcreme kun je gebruiken voor zowel het gezicht en je lichaam. Naast het beschermen van je huid tegen die felle zon, zou de creme ook anti-aging zijn.

De antioxidant-rijke Cellular Response-technologie helpt je huid te beschermen tegen UVA-, UVB- en IRA-stralen, terwijl haver-bta-glucaan (een vochtinbrengende component) droogheid bestrijdt. Deze lotion is vrij van oxybenzone en olie en laat geen witte resten achter.

SuperGoop! is licht geparfumeerd en bevat natuurlijke extracten van citroen, sinaasappel, basilicum en bois de rose.

SuperGoop! is o.a. te koopop de websiteofAmazon.de

Het Australische Solo Organicsis een biologische zonnebrandcrme zonder chemicaliën en parfum. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten en de zonnebrandcrme is volgens de producent biologisch afbreekbaar en waterbestendig. De zonnebrandcreme is daarom ook ideaal voor surfers, suppers en andere watersporters. Om je huid te beschermen tegen UV-straling wordt gebruik gemaakt van zinkoxide.

Solo Organics is o.a. te koopop de websiteGreenBeautyShop

Met minerale UV-filters is de natuurlijkezonnebrand en aftersun van Naïfgeschikt voor alle huidtypes. Deze zonnebrand is ideaal voor een goede bescherming van het lichaam en gezicht, en dat zonder een witte waas achter te laten (zo fijn!). De producten bevatten zinkoxide (non-nano), en zijn daarmeeocean friendly!Wij vinden deze crme fijn smeren, en de crme zorgt voor een mooie gloed op de huid. Daarbij is geen witte waas aanwezig, iets wat mij vooral bij Lovea heel erg irriteerde.

Beschermt tegen UVA- en UVB-zonnestralen.

Natuurlijke minerale zonwerende filter

Deze schadelijke stoffen wil je niet in je zonnebrand:

Homosalate (ook bekend onder de namen Homomenthyl salicylate, HMS, HS; 3,3,5-trimethyl-cyclohexyl-salicylate)

In uv-filters kun je onderscheid maken tussen chemische (organic) en fysische (mineral) filters. Volgens Jetske Ultee trekken chemische filters in de huid en absorberen op die plek de uv-straling. Fysische filters leggen een laagje op je huid en weerkaatsen het licht.

Je kunt beter voor fysische filters kiezen dan chemische. Deze filters zijn bijvoorbeeld titaniumoxide en zinkoxide. Deze type filters geven een goede bescherming en blijven bovenop de huid liggen. Daardoor komen dus geen schadelijke stoffen in je lichaam.

Het probleem van chemische filters is namelijk dat ze door je lichaam opgenomen kunnen worden en in je bloed terechtkomen. Ik ga hier niet uitgebreid op in omdat ik geen medische achtergrond heb. Wil je meer weten over zonnebrandcrme, dan verwijs ik je zeker door naar dewebsite van Jetske Ultee.

Het probleem van chemische filters is dat ze door je lichaam opgenomen kunnen worden

Hoe zit het met zonnebrand en de zee? UV-filters kunnen in het water komen en het zeeleven schaden. Denk aan het bleken van koraal of zelfs het doden ervan. Geen enkel zonnebrandcrme is 100% veilig voor het leven in het water, oceanen en riffen in het bijzonder. Sommige merken zonnebrandmiddelen (met name zonnebrandcrme zonder oxybenzone en octinoxaat) zijn echter aanzienlijk vriendelijker in vergelijking met zonnebrandmiddelen met gevaarlijke ingrediënten. Zoek dus naar deze ingrediënten en vermijdt chemicaliën in zonnebrandcrme bij het kiezen van een veilige natuurlijke crme voor de oceanen.

Helaas is geen zonnebrandcrme 100% veilig voor het leven in zee, oceanen en riffen in het bijzonder. Sommige zonnebrandmiddelen (met name zonnebrandcrme zonder oxybenzone en octinoxaat) zijn echter aanzienlijk vriendelijker in vergelijking met zonnebrandcrme met gevaarlijke ingrediënten.

Helaas zijn er meer ingredienten die het koraal kunnen beschadigen.

Zelfs zonnebrandmiddelen met het label rifveilig zijn niet gegarandeerd onschadelijk wanneer ze in het water terechtkomen (bron). Als je denkt dat je reef-safe bent, omdat je een zonnebrandcrme koopt met het label rifveilig, denk dan nog eens goed na.

Volgens dezelfde dokter uit dezebronis de term rifveilig geen overeengekomen definitie en wordt daarom niet strikt gereguleerd door de overheid. Ga niet direct uit van de claim van een product, maar bekijk de ingrediëntenlijst.

Deze ingrediënten worden gezien als veilig voor het zeeleven gezien:

Dit alles betekent natuurlijk niet dat je helemaal geen zonnebrandcrme moet dragen. Want het biedt je wel essentiële bescherming tegen zonnebrand en huidkanker.

Om te weten welke zonnebrand je moet kopen, moet je weten welke ingrediënten schadelijk voor je zijn. Het is alleen ontzettend lastig om een zonnebrandcrme te vinden die zowel veilig is voor je huid als de natuur en toch de nodige bescherming aan je huid geeft.

Wil je een zonnebrand dat goed is voor het milieu dan is het goed te weten dat je bepaalde ingrediënten moet mijden en dat bepaalde ingrediënten veilig zijn.

Daarnaast geldt: hoe minder de ingrediënten bewerkt zijn, hoe minder schadelijk de productie voor het milieu is.

Zoek je een zonnebrandcrme dat goed is voor je huid dan wil je natuurlijk bescherming tegen zowel UVA als UVB . Natuurlijk zonlicht bestaat voor zon 95 procent uitUVAen voor zon 5 procent uitUVB. UVB-stralen zijn krachtiger dan UV-A stralen, maar dringen minder diep door in de huid dan UVA-stralen. UV-B stralen veroorzaken DNA-schade enzonverbrandingen (de B in UVB staat dan voorBurning. (dermalogica.nl).

Waar moet je op letten bij het kopen van biologisch afbreekbare zonnebrandcrme?

Bij een heel dun laagje werkt de factor niet optimaal, wees dus royaal met smeren, maar pas op dat je er niet als een spookje gaat uitzien ;-);

Zonnebrandcrmes kun je bewaren, maar na ongeveer een jaar neemt de factor af;

Neem een zonnebrandcrme voor UVA EN UVB. UVA beschermt tegen huidveroudering (elasticiteitsbeschadiging = rimpels) en UVB tegen zonnebrand (en uiteindelijk huidkanker);

Greenjumpverkoopt een aantal merken zonnebrandcrme die geen troep bevatten

Bewust Puuris d webshop voor al je biologische, natuurlijke, duurzame en zero waste producten

Green Beautyshop: je vindt er de beste 100% natuurlijke zonnebrandproducten zonder witte waas, nanodeeltjes of schadelijke chemicaliën

Gebruikte bronnen in dit artikel zijn , Dr Jetske enonderzoek van de Wageningen Universiteit.

Outdoor Op Voorne-Putten: dit zijn de top activiteiten

De Fjällräven Kanken Art 2021 collectie: duurzaam en bijzondere prints

Friesland tips: de leukste dingen te doen in provincie Friesland!

Alle fotos zijn door ons gemaakt, op een enkele stockfoto na. Onze fotos mag je niet zomaar gebruiken. Wil je een foto van deze website gebruiken, dan kun je deze kopen viaSociety 6Werk aan de muurof neem contact met ons op via info [at] lonedrifters.nl

Avontuurlijke bestemmingen, fijne hostels, cabins & campings en toffe sporten. Op Lone Drifters vind je de beste reis- en sporttips en toffe bestemmingen voor avonturiers en backpackers.

Hoeveel kleding neem je mee op vakantie/reis

Zo plan je de ultieme roadtrip door Frankrijk

Begin met typen om resultaten te bekijken of druk op ESC om te sluiten

娱乐八卦